St.-Sylvestre Menu
stylish as always

Glaasje Bubbels met 3 amuses

Verre de Bulles avec 3 amuses

VOORGERECHTEN

Home made ganzenlever in doek - gekonfijte eend - luikse siroop - speculaas
Foie gras d'oie fait maison en torchon - confit de canard - sirop de Liège - pain d'épice

of -ou

Noord zeekrab - avocado - chili - limoen - tomaat - algen

Tourteau - avocat - piment - citron vert - salsa de tomates - algue

TUSSEN GERECHTEN

Kalfszwezeriken - kwartel - bladerdeeg - truffel jus - prei - shitaké
Ris de veau - cailles - pâte feuilletée - jus de truffes - poireaux - shitaké

of - ou

Sint-Jakobsoester - velouté van aardpeer - cantharellen - koekje van Parmezaan
Coquille Saint-Jacques - velouté de topinambour - cantharelles - biscuit de Parmesan

HOOFDSCHOTELS

Geroosterde jonge tarbot - wilde champignons - fregola sarda - chorizo - luchtige bouillabaisse

Filet de jeune turbo grillée - champignons de bois - frégola sarda - chorizo - bouillabaisse

of -ou

Fazanten borst - amarena kersen - pink-lady appel - rösti

Suprême de faisan - cerises amarena - pomme Pink lady - rösti

DESSERT

Hazelnoot - nutella - banaan

Noisette - Nutella - Banane

menu 85,00 €

vins accompagnés / menu wijn inbegrepen: + 30,00 €