Menu
Gekruid met perfectie
Elke week een nieuwe Lunch Menu To Go (ook op zondag) LUNCH (3 gangen) 21.00€
@ The chefs table menu
Voorgerechten - Entrées
Sint-Jakobsoester met
gerookt buikspek pompoensoepje, en eringii
Coquilles st-Jaques, soupe
de potiron, lard fumé et eringii
Of / ou
Noordzeekrab, huisgemaakte
curryketchup en mayonaise van tonkabonen
Tourteau, curry ketchup fait maison et mayonnaise aux haricots tonka
Hoofdschotel - Plats
Grietfilet, Madrascurry,
fijne groentjes en garnalen
Filet de barbue, curry de Madras, légumes fins et crevettes
Of / ou
Argentijnse Sirloin,
dragon, franceline-aardappelen, herfstgroentjes
Entrecôte d'Argentine, sauce à l'estragon, pommes de terre Franceline, légumes
d'automne
Dessert
Wafeltje met rood fruit en
vanille-ijs
Gaufre
aux fruits rouges et glace à la vanille
45.00€