Menu
Gekruid met perfectie

Dagelijks Lunch Menu (ook op zondag)

LUNCH (3 gangen) 27.00€

Voorgerecht - Hoofdgerecht - Dessert

VOORGERECHT + HOOFDGERECHT 24.00€

Lunch Menu wijnen in
€17.00 Suplement

Glaasje Cava, aangepaste wijnen (2 glazen)


@  The Chefs Table

 VOORGERECHTEN


2 home made Zeebrugse garnaalkroketjes - gefrituurde peterselie

2 croquettes de crevettes grises de Zeebruges fait maison - persil frit

of- ou

Lasagne - boschampignons - ruccola - ricotta - pecorino

Lasagne - champignons de bois - roquette - ricotta - pecorino

of - ou

St Jakobsoester - soepje butternut pompoen - pancetta - shitaké

Coquille st jaques - velouté de citrouille - pancetta - shi také


HOOFDSCHOTEL

Filet van haas - appel - zwarte pens - rode kool

Filet de lièvre - pommes - boudin noir - choux rouge

5.00€ supl

of- ou

Filet van kabeljauw royale - kruidenkorst - jus van kreeft - venus schelpen

Filet de morue royale - croûte de herbes - jus d'homard - palourdes

of- ou

Fazant - fine champagne saus - appel - veenbessen

Faisan - sauce fine champagne - pomme - airelles


DESSERT

Fantasie chocolat




MENU 45.OO €

DEZE MENU WORDT ENKEL GESERVEERD VOOR HET VOLLEDIGE GEZELSCHAP VAN UW TAFEL

CE MENU EST SERVI POUR L'ENSEMBLE DES CONVIVES DE VOTRE TABLE


-