Menu
Gekruid met perfectie

Dagelijks Lunch Menu (ook op zondag)

LUNCH (3 gangen) 27.00€

Voorgerecht - Hoofdgerecht - Dessert

VOORGERECHT + HOOFDGERECHT 24.00€

Lunch Menu wijnen in
€17.00 Suplement

Glaasje Cava, aangepaste wijnen (2 glazen)


 @  The Chefs Table   € 45.00


 VOORGERECHTEN

2 home-made zeebrugse garnaalkroketjes - gefrituurde peterselie

2 croquettes fait maison aux crevettes grises - persil frit et citron

Of-ou

Zwaardvis carpaccio - pompelmoes - haring kaviaar - kalamansi - citroen

Carpaccio d'espadon - pamplemousse - caviar de hareng - kalamansi - citron

Of-ou

Oosterschelde gerookte paling - Duroc gelakt buikspek - knolselder - beukenzwam

Poitrine de porc Duroc - fumé anguille de l'Escaut - céleri rave - champignon de hêtre

HOOFDSCHOTEL

Ierse Angus rib eye - pepersaus - wintergroentjes

Entrecôte Angus Irlandais - sauce poivre - bouquetière

Of-oU

Lamskroon - kruidenkorst - peperonata - kritiraki - feta

Cote d'agneau - croute - sauce peperonata -kritiraki - feta

Of-ou

Skrei filet - Noordzee schelpjes - shiitake - jus van garnalen

Filet de Skrei - Coquillages - shiitake - sauce aux crevettes

DESSERT

Strawberry fields

Creation aux fraises


-